billede

Vidste du: At du har størst chance for at blive og forblive røgfri ved en kombination af rygestopmedicin og professionel rygestoprådgivning?

Rygestoptilbud

I Lemvig Kommune kan vi tilbyde flere forskellige former for rygestoptilbud. Du kan læse mere om dem nederst på denne side. Tilbuddene gælder både for hold og enkeltpersoner.

Gevinster ved rygestop

Uanset hvor længe du har røget, så vil et rygestop gavne dit helbred. Tobaksrygning er den mest betydende sygdomsfremkaldende faktor, som det er muligt at forebygge.

Nogle helbredsfordele viser sig allerede efter få timer som røgfri. Du får hurtigt mere energi og bedre vejrtrækning, og på den lange bane vinder du flere leveår, også selv om du er over 60 år, når du stopper. Der er helbredsmæssige gevinster ved rygestop uanset alder og type af sygdom.

Et særligt tilbud frem til og med 2021

Hvis du ryger mere end 15 cigaretter om dagen og er økonomisk udsat, er der en ekstra hjælpende hånd at få. Du kan få gratis rygestopmedicin / nikotinerstatning i op til 4 uger, hvis du samtidig tager imod rygestoprådgivning og bor i Lemvig Kommune.

Information og tilmelding:

Mail:  sundhedstilbud@lemvig.dk

Faglig koordinator: Pia Møller  Tlf.: 9663 1219 

Sundhedskonsulent: Merete Andreasen Tlf.: 9663 1183

Sundhedskonsulent: Laila M. Olsen Tlf.: 9663 1160

Du kan også gå ind på hjemmesiden Blive røgfri med E-kvit

Eller hjemmesiden XHALE