Rygestop

Er du afhængig af nikotin, enten igennem cigaretter, e-cigaretter eller snus el. lign.? Er du motiveret for at stoppe? Så tilbyder Lemvig Kommune rygestopforløb.

Vidste du: At du har størst chance for at blive og forblive røgfri ved en kombination af rygestopmedicin og professionel rygestoprådgivning?

Rygestoptilbud

I Lemvig Kommune kan vi tilbyde flere forskellige former for rygestoptilbud. Du kan læse mere om dem nederst på denne side. Tilbuddene gælder både for hold og enkeltpersoner.

Gevinster ved rygestop

Uanset hvor længe du har røget, så vil et rygestop gavne dit helbred. Tobaksrygning er den mest betydende sygdomsfremkaldende faktor, som det er muligt at forebygge.

Nogle helbredsfordele viser sig allerede efter få timer som røgfri. Du får hurtigt mere energi og bedre vejrtrækning, og på den lange bane vinder du flere leveår, også selv om du er over 60 år, når du stopper. Der er helbredsmæssige gevinster ved rygestop uanset alder og type af sygdom.

Et særligt tilbud.

Hvis du ryger mere end 15 cigaretter om dagen og er økonomisk udsat, eller har en psykisk sygdomer,er der en ekstra hjælpende hånd at få. Du kan få gratis rygestopmedicin / nikotinerstatning i op til 4 uger, hvis du samtidig tager imod rygestoprådgivning og bor i Lemvig Kommune.

Information og tilmelding:

Mail:  sundhedstilbud@lemvig.dk

Faglig koordinator: Pia Møller  Tlf.: 9663 1219 

Sundhedskonsulent: Merete Andreasen Tlf.: 9663 1183

Sundhedskonsulent: Laila M. Olsen Tlf.: 9663 1160

Links:

 Blive røgfri med E-kvit

 XHALE

Snus fornuft