Lemvig Kommune

Selvbetjening

Din søgning efter '{{query}}' gav intet resultat.

Indhold

Din søgning efter '{{query}}' gav intet resultat.

Nyheder

Din søgning efter '{{query}}' gav intet resultat.

Kunne du have gavn af mindfulness?

Mindfulness er et tilbud til dig, som har brug for at blive bedre til at være til stede i nuet og blive mere bevidst nærværende.

Er du udfordret af stress, angst, depression eller anden sygdom, og derfor lider af tankemylder, uro i kroppen, søvnproblemer m.m., så kan mindfulness være det redskab, som kan hjælpe dig til at få et tiltrængt pusterum.

Forskning viser, at mindfulness giver mere ro i sindet, reducerer dine stress symptomer, giver dig mere energi, et bedre overblik og en forbedret koncentration. Mindfulness har generelt positiv indflydelse på din trivsel.

Fold alle ud

Med fokus på dine ressourcer og muligheder er formålet at introducere dig til, hvad mindfulness er, således at du får kendskab til dette arbejdsredskab. For at opnå den størst mulige effekt er det vigtigt med daglige øvelser. Du vil lærer mere om dette på forløbet.

Større ro i dit sind, skabe ro i dit system

– Bedre søvn

– Bedre til at være til stede i nuet

– Større evne til at håndtere pres, stress og smerter, reducerer dine stress    symptomer

– Øget selvværd

Forløbet er en blanding af mindfulness i praksis dvs. i form af øvelser(liggende/siddende/stående) samt teorien bag mindfulness. Der vil være et tæt samspil i mellem faglige input, sparring og erfaringsudveksling i mellem deltagerne. Der vil være hjemmeøvelser undervejs i forløbet, som det forventes, at du får prioriteret.

2 timers undervisning 1 gang ugentlig i 6 uger med en lille pause undervejs.

Der vil forud for forløbet være en individuel samtale med dig, hvor dine forventninger og individuelle mål afklares. Det forventes, at du kommer til alle 6 undervisningsgange

Det kræver en henvisning fra egen læge, jobcentret eller sundhedsfaglig medarbejder at deltage på mindfulness. Ved en individuel samtale vurderes endeligt, om du kan have gavn af mindfulness.

Det er gratis at deltage på mindfulnessforløbet