Tobaksfri

Hjælp til rygestop og andre tobaksprodukter 

Er du afhængig af nikotin, enten igennem cigaretter, e-cigaretter, snus eller lign.? Er du motiveret for at stoppe? Så tilbyder Lemvig Kommune tobaks stopforløb.

Vidste du: At du har størst chance for at blive og forblive røgfri/tobaksfri ved en kombination af  nikotinerstatning/ rygestopmedicin og professionel rådgivning?

Tobaksstoptilbud

I Lemvig Kommune kan vi tilbyde flere forskellige former for stoptilbud. Du kan læse mere om dem nederst på denne side. Tilbuddene gælder både for hold og enkeltpersoner.

Gevinster ved rygestop

Uanset hvor længe du har røget, så vil et rygestop gavne dit helbred. Tobaksrygning er den mest betydende sygdomsfremkaldende faktor, som det er muligt at forebygge.

Nogle helbredsfordele viser sig allerede efter få timer som røgfri. Du får hurtigt mere energi og bedre vejrtrækning, og på den lange bane vinder du flere leveår, også selv om du er over 60 år, når du stopper. Der er helbredsmæssige gevinster ved rygestop uanset alder og type af sygdom.

Smøg forbi.

Fleksibelt rygestoptilbud for psykisk sårbare og/ eller socialt udsatte borgere, med mulighed for at tilbyde flere mødegange. Mødested og tidspunkt tilpasses din hverdag og aftales med rygestoprådgiveren. Tilbuddet er for dig der bor, er ansat eller studerende i Lemvig Kommune.

Der tilbydes gratis nikotin erstatnings produkter i op til 8 uger, hvis du ryger minimum 15 cigaretter, og tilhøre målgruppen.

Henvisning: Du kan kontakte Sundhedsfremme og Forebyggelse direkte  eller på mailen her på siden. Du kan også blive henvist gennem egen læge/ Hospital.

Information og tilmelding:

Mail:  sundhedstilbud@lemvig.dk

Faglig koordinator: Pia Møller  Tlf.: 9663 1219 

Sundhedskonsulent: Merete Andreasen Tlf.: 9663 1183

Links:

 Blive røgfri med E-kvit

 XHALE

Snus fornuft